CONVENIS

 

FUNDACION REPSOL

 El CTQC i la Fundació REPSOL van signar el 7 de maig de 2015 un conveni de col·laboració per a la dinamització de les activitats relatives al fons d'emprenedors de la fundació REPSOL en Tarragona.

 

upc-logo-150x150

El CTQC i la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) van signar el 27 de juliol de 2012 un acord marc de col.laboració que potenciarà les activitats de recerca i la capacitat de projecció internacional en el camp de la Química.

 

logo repsol_portal_interior

El CTQC i les Empresa Repsol Petróleo SA i Repsol Química,SA van signar el 18 de febrer del 2010 un acord marc de col·laboració en els camps científics i tecnològics d’interès comú, incloent-hi la participació en projectes conjunts tant d’àmbit estatal com internacional.

 

logo-urv1-150x150

El CTQC i la Universitat Rovira i Virgili van signar el 28 de setembre de 2009 un acord marc de col·laboració que regula la realització de projectes conjunts entre ambdues institucions i la participació de personal de la URV en projectes gestionats pel CTQC.

 

fundacio-URV-150x127

El CTQC i la Fundació URV van signar el 17 de novembre de 2008 un contracte pel qual la Fundació URV coopera amb el CTQC en termes de gestió econòmica, financera, administratiu i de recursos humans.